Press "Enter" to skip to content

Puigdemont desafia Rajoy a aclarir si farà servir “la força” i avisa que això no el frenarà

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha criticat que el Govern central està apujant el to de les seves declaracions contra el procés sobiranista i ha exigit saber si l’Estat està disposat a utilitzar “la força” contra el procés sobiranista.

“Ha arribat l’hora que el Govern espanyol digui què vol dir estar disposat a tot. A utilitzar la força?”, ha expressat en la sessió de control al Govern al Parlament, encara que ha assegurat que res no el dissuadirà a l’hora de seguir impulsant el referèndum.

Ha afirmat que la posició contrària del Govern central no aconseguirà “ni dissuadir ni replantejar ni rectificar ni recular” en el camí a la independència, i ha interpretat que l’estratègia actual de l’Estat és mirar de criminalitzar el moviment independentista.

x Close

Segueix