Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Propietari gallec d’un bar de Londres va salvar de l’atac un grup de ciutadans

El seu nom és Sergio Fariña, és de Pontevedra i té un bar anomenat Arthur Hooper’s , situat al bell mig de la zona del mercat de Borough, just on hi va haver els atacs de dissabte a la nit.

Precisament aquella nit el Sergio estava al bar i va veure com començava a entrar-hi gent que fugia d’algú. Sense pensar-s’ho dues vegades, va permetre que els ciutadans es refugiessin al seu local, i quan van ser-hi tots a dins, va tancar les portes i va començar a abaixar la persiana de fora. Quan la persiana metàl·lica estava a mitja altura, van arribar els atacants armats amb un ganivet i van provar d’entrar-hi. La sang freda d’en Sergio, que retenia la porta perquè el criminal no l’obrís, va permetre evitar el que hauria pogut ser una massacre.

Avui el bar estarà tancat.

x Close

Segueix