Press "Enter" to skip to content

Ensenyament no sanciona el professor de Lleida que va dir que ser gai és antinatural

El professor de Filosofia de l’Institut Samuel Gili i Gaya de Lleida que va afirmar a classe que “ser homosexual és antinatural, és com un coix o un borni, és inexplicable” ha demanat disculpes als estudiants per les seves afirmacions, i la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat no el sancionarà ni li obrirà cap expedient.

A més de trobar-se amb els alumnes i disculpar-se davant d’ells, el professor també s’ha reunit amb la directora de l’institut, Carmen Panadés, amb dos inspectors, i amb el director dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida, Miguel Ángel Cullerés.

Les declaracions d’aquest docent, de 64 anys i amb 40 d’experiència com a professor, van motivar el dimecres una manifestació de més de 200 alumnes, i, segons va explicar la directora durant la protesta, el professor pateix una malaltia cardíaca i està de baixa.

x Close

Segueix