Press "Enter" to skip to content

Albiol intenta criticar Pep Guardiola i en surt molt escaldat!!!!

Al president del Partido Popular, Xavier Garcia Albiol, no ha agradat gaire que l’actual entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, participi a les jornades a favor del referèndum de Catalunya. Tantés així que en una piulada de Twitter ha comparat aquesta participació amb la seva participació a la selecció espanyola.

Molts usuaris li han recordat que l’assistència a La Roja és obligatòria si et convoquen. Altres comparaven el cas amb Oleguer Presas que es va negar o amb Cesc Fàbregas que es ho va fer de manera puntual. Aquest argument no serveix ja que l’última paraula la té la Selecció i la Federació, de manera que encara que el jugador digui que no, no és ell qui té l’última paraula.

 

Guardiola diciendo que España es un “Estado autoritario”. Para cobrar las dietas millonarias de la selección no era autoritario, eh?👎

Guardiola diciendo que España es un “Estado autoritario”. Para cobrar las dietas millonarias de la selección no era autoritario, eh?👎👎👎 pic.twitter.com/SH0Qi3BzFq

x Close

Segueix