Press "Enter" to skip to content

Un veí de Barcelona de 64 anys detingut per realitzar un frau de més de 200 milions d’euros

Antoni Mas, detingut pels delictes d’estafa i falsedat documental
Detingut un home acusat d’estafar més de 200 milions d’euros. Es tracta d’un veí de Barcelona de 64 anys que els Mossos van arrestar pels delictes d’estafa i falsedat documental.

A principis del mes de juny els Mossos van tenir coneixement que el propietari de dues empreses de promoció musical i publicitat, Antoni Mas, podria està involucrat en un important frau financer de tipus piramidal. És el propietari de les empreses: “Ata producciones y eventos BCN 2003” i “PubliOlimpia”, segons fonts de la investigació.

L’arrestat oferia alts rendiments en interessos si els estafats invertien diners suposadament destinats a la compra de publicitat en mitjans de comunicació, però realment falsificava les factures. L’esquer era l’alt rendiment econòmic en interessos en relació amb el capital invertit a més de fer-ho sobre un producte d’aparent poc risc.

Els Mossos d’Esquadra fan una crida a la ciutadania perquè denunciï qualsevol estafa relacionada amb aquestes empreses. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Perilla el Festival Internacional de Música Cambrils

El detingut també és promotor del Festival Internacional de Música Cambrils. L’Ajuntament va adjudicar l’organització del festival a través d’un concurs públic a l’empresa Publiolimpia i ha assegurat que treballa per mantenir el Festival després de la detenció del propietari de l’empresa adjudicatària. A hores d’ara, però, perilla el cartell que anunciava, per d’aquí un mes, Tom Jones, Rosana o Cranberries. L’Ajuntament recorda que, per contracte, era Antoni Mas qui assumia els riscos econòmics del festival, i no el consistori, que només cedia l’espai.

x Close

Segueix