Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Les imatges esfereïdores de l’incendi de Portugal captades per un dron

L’incendi que afecta el centre de Portugal i que de moment, encara està sense control, almenys ja ha causat la mort de 61 persones i han resultat ferides 60 persones, entre les quals alguns bombers. A causa del vent, el foc es va estendre al llarg de la regió muntanyenca de Pedrógão Grande, que es troba a uns 200 quilòmetres de la capital, Lisboa. La majoria de les víctimes s’han trobat envoltades per les flames quan eren dins els vehicles i van ser víctimes d’aquesta trampa fatal.

Un dron ha aconseguit captar unes imatges dantesques d’aquesta zona afectada on s’hi poden veure cotxes calcinats en plena carretera. De fet, fins a trenta persones van ser trobades sense vida en els seus vehicles després de ser rodejats per les flames.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.