Press "Enter" to skip to content

Prohibeixen emetre l’anunci del Carnet Jove perquè hi apareix una senyera

 

“Propòsit d’esmena”: Prohibeixen emetre l’anunci del Carnet Jove perquè hi apareix una senyera

L’organisme Autocontrol -l’entitat estatal que controla la publicitat abans que s’emeti- ha decidit vetar el nou espot del Carnet Jove, que promou el Departament de Joventut de la Generalitat, perquè hi apareix una senyera. Segons afirmen a l’informe: “tenint en compte el context social actual en el qual ens trobem, la difusió de l’anunci podria ser entesa per part del públic com un missatge de contingut polític”, fet que motiva el seu veto. La Generalitat, abans d’eliminar la seqüència polèmica, ha optat per suprimir-ne l’emissió.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.