Press "Enter" to skip to content

“REFERÈNDUM”El TSJC ha admès a tràmit la querella contra Meritxell Borràs

El TSJC admet a tràmit la querella contra la consellera Borràs per la compra de les urnes

La fiscalia la va presentar pels suposats delictes de desobediència, prevaricació continuada i malversació de cabdals públics en relació a l’acord marc per homologar empreses signat per l’aleshores secretari general de Governació, Francesc Esteve.

El TSJC ha admès a tràmit la querella contra la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i contra l’aleshores secretari general, Francesc Esteve, per la compra de les urnes. Concretament, la fiscalia va presentar la querella pels suposats delictes de desobediència, prevaricació continuada i malversació de fons públics en relació a l’acord marc per homologar empreses, i posteriorment la va ampliar amb l’anunci -que no convocatòria oficial- de la data i la pregunta del referèndum per l’1-O.
x Close

Segueix