Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Nens amb faldilla a escola: la protesta pels pantalons curts

Als homes a la feina amb faldilla perquè no els deixen anar-hi amb pantalons curts s’hi ha sumat una nova protesta: la d’uns estudiants britànics. 30 alumnes de l’Isca Academy, a Exeter, han anat a classe amb faldilla per rebel·lar-se contra l’estricta normativa d’uniformes que no els deixa dur pantalons curts, tot i que dimecres va ser el dia de juny més calorós des del 1976 al Regne Unit.

Segons informa la BBC, la revolta va començar després que se’ls denegués modificar l’uniforme. Els estudiants expliquen que la cap del professorat els va suggerir la idea d’anar-hi amb faldilla, però no de forma seriosa. I dit i fet: a alguns els l’ha deixat la germana, a d’altres, una amiga o la nòvia.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.