Expulsat al Marroc l’home que va intentar sostreure una arma a un agent de la Policia Nacional a l’Hospitalet

L’individu va agredir diversos agents de la comissaria de la Rambla Just Oliveras el passat 6 de juny.

L’home detingut el passat 6 de juny per agredir diversos agents de la Policia Nacional en una comissaria de l’Hospitalet de Llobregat ha sigut expulsat d’Espanya després de ser acceptat per les autoritats del seu país d’origen, el Marroc, segons han informat diversos mitjans a partir de l’Agència EFE. L’agressor, de 35 anys, va entrar al recinte policial de la Rambla Just Oliveras amb un casc i una motxilla i, posteriorment, va intentar sostreure l’arma a un dels agents durant el forcejament, que va acabar amb quatre policies ferits lleus. L’arrestat —que tenia cinc denúncies per atemptats contra l’autoritat— va protagonitzar un altre incident el passat mes de maig a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vic, on va amenaçar dos agents de la policia catalana amb un filferro mentre cridava «Al·là és gran!» i des d’aleshores tenia dictada una ordre d’expulsió d’un jutjat de la capital d’Osona que s’ha fet efectiva recentment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.