Press "Enter" to skip to content

“ARA” Al Parlament ,Xavier Garcia Albiol “el referèndum es una comedia”

Abans de marxar al Vaticà per assistir al nomenament de l’arquebisbe Omella com a cardenal, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’ha sotmès a la sessió de control del Parlament. Ho ha fet després d’una setmana marcada pels entrebancs pel que fa als preparatius del referèndum, primer amb els dubtes sobre si l’1 d’octubre serà possible garantir el vot dels catalans a l’exterior i ahir amb la notícia que el concurs per a homologar les empreses que havien de fabricar les urnes havia quedat desert. Així, la primera intervenció de la CUP ha estat per mostrar la seva preocupació per les “febleses i mancances” en la organització del referèndum.

Durant la seva resposta, Puigdemont ha apuntat que el que és preocupant és que l’Estat “té interès a demanar testimoni a empreses fabricants d’urnes o prestadores de sistemes informàtics”. El primer xoc per les urnes, però, ha arribat en el duel entre el president de la Generalitat i el líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol. Després que el dirigent popular li hagi preguntat si pensa desistir de la compra d’urnes , l’hagi acusat d’estar “fanatitzat”, i que ” el referèndum es una comedia”Puigdemont ha garantit que el dia 1 d’octubre hi haurà urnes pel referèndum.ARA.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.