Press "Enter" to skip to content

“ARA” Dos incendis al Baix Llobregat

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya treballen aquest dimecres en l’extinció de diversos incendis que estan afectant municipis del Baix Llobregat. A Sant Joan Despí, cinc dotacions estan tractant sufocar un foc que s’ha produït aquesta tarda en un solar del terme municipal situat a la cantonada entre el carrer de Sant Jordi i el carrer de les Vinyes. D’altra banda, a Viladecans, un incendi de vegetació està afectant el trànsit a la C-32, on a les 15.14 hores s’ha declarat un foc en els marges del quilòmetre 52 de la carretera. Fins a la zona s’han desplaçat tres dotacions de cos d’extinció d’incendis. El succés ha obligat a tallar un carril i ara mateix hi ha 1,5 quilòmetres de retenció.

Comentaris

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.