Press "Enter" to skip to content

Sancionada i suspesa una residència d’avis per un brot de sarna

L’aparició d’un brot de sarna aquest dilluns a la residència per a gent gran El Molí – Via Favència de Barcelona ha estat el motiu perquè la Generalitat obri un expedient sancionador i suspengui la concessió a l’empresa que la gestiona, Ingesan-Asproseat.

Es tracta d’una de les cinc residències gestionades per Ingesan-Asproseat per les quals familiars i treballadors havien fet arribar 15.000 firmes al govern per denunciar-ne l’atenció deficient que reben els avis que hi viuen.

A més del brot de sarna detectat, la residència acumulava irregularitats amb la gestió de la medicació, els àpats i la higiene. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha iniciat els tràmits perquè la segona empresa més ben valorada en la licitació es faci càrrec de la gestió.

x Close

Segueix