Press "Enter" to skip to content

“Monedero” No donarem suport a un “fals” referèndum

Un dels fundadors de Podemos, Juan Carlos Monedero, ha expressat el seu convenciment que les bases de Podem tenen “una voluntat ferma de no acompanyar el referèndum” del pròxim 1 d’octubre, que l’ha definit de “fals”.

“Vinc de Catalunya fa poc i he vist a les bases de Podem una voluntat ferma de no acompanyar el referèndum, i per tant crec que cal escoltar a les bases, als cercles, i no s’han de prendre decisions per part de la direcció que contradiguin les opinions de les bases”, ha indicat Monedero després de visitar la Universitat d’estiu de Podemos a Cadis.

En aquest sentit, ha indicat que des de Podemos “estan a favor d’un referèndum que serveixi com a nou ancoratge de Catalunya en el conjunt d’Espanya” i ha aclarit que no són “independentistes” i volen que “Catalunya romangui”.

Monedero també ha dit que convocar el referèndum l’1-O és “una fugida cap endavant del Govern de Puigdemont incomprensiblement recolzada per forces d’esquerres que estan alimentant un govern que així s’està cobrant l’oblit del tres per cent, les retallades i com van col·laborar amb PSOE i PP quan estaven en marxa les retallades”.

D’altra banda, ha destacat que “l’actitud del PP està alimentant la independència com una forma de discurs que li estalviï parlar de la corrupció o les retallades. Per la seva banda, el govern de Puigdemont troba una excusa per no rendir comptes del seu comportament”, ha remarcat Monedero.

Related Post

x Close

Segueix