Press "Enter" to skip to content

Amarna Miller: «​La independència de Catalunya l’ha de decidir tot el poble espanyol»

 L’actriu de cinema per a adults, coneguda pel seu celebrat espot al Saló Eròtic de Barcelona, es mulla sobre el referèndum.

Amarna Miller és actriu de cinema per a adults i escriptora. Es va fer coneguda per al públic català quan va protagonitzar un celebrat espot per al Saló Eròtic de Barcelona. Des de llavors, les seves paraules, carregades sempre de crítica i reflexió, no deixen ningú indiferent.

Ara ha parlat sobre el referèndum d’independència a Catalunya, en una entrevista a El Español. La jove, nascuda a Madrid, és respectuosa amb el poble català: “Em sembla que Catalunya té una història com a poble i com a territori. Té una literatura pròpia. Un organisme polític que és el més antic d’Espanya, la Generalitat”.

Però tot i això, no comparteix el full de ruta del procés: “Els mitjans a través del qual volen aconseguir-ho són hostils. Si de veritat voler fer-lo, ha de ser una decisió que prengui tot el poble espanyol. No només de Catalunya”. I conclou: “Si parlem d’un estat democràtic, tot el món té que decidir sobre tot. Amb els pros i contres que suposa”.

A l’entrevista, Miller es defineix seguidora de Podem, tot i que pensa que la formació aniria millor sense Pablo Iglesias. També diu que se sent “patriota però no feixista” i que s’ha d’”empoderar” el patriotisme espanyol.

Naciodigital.cat

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.