Press "Enter" to skip to content

Mercedes Vidal (TMB) no dimitirà, tot i les peticions del PDeCAT i ERC

Mercedes Vidal no dimitirà dels càrrecs de presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona i regidora de Mobilitat. “Vull continuar treballant per resoldre aquest conflicte”, ha explicat Vidal davant les peticions de PDeCAT i ERC, que li demanaven que renunciés als càrrecs. Amb tot, la principal responsable del metro barceloní ha apuntat que la llarga duració de les vagues respon a la negativa dels treballadors a negociar, i no pas a l’immobilisme de l’Ajuntament de Barcelona.

Vidal ha explicat que demà TMB es reunirà amb els representants de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per la qual cosa coincidirà amb el líder d’ERC a Barcelona i vicepresident de l’entitat, Xavier Bosch. “Escoltaré les seves propostes”, ha apuntat en un intent de bastir ponts amb els seus opositors.

 

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.