Press "Enter" to skip to content

“ARA MATEIX” Junqueras i Romeva assumiran la compra d’urnes del referèndum de l’1-0

El departament de la Vicepresidència que encapçala Oriol Junqueras i el d’Exteriors que lidera Raül Romeva assumiran la competència de la compra de les urnes que hauran de servir per al referèndum de l’1 d’octubre.

Dimarts que ve, Junqueras i Romeva demanaran oficialment que se’ls autoritzi assumir aquesta competència, actualment en mans de Governació. El Consel Executiu ho acceptarà amb un acord de Govern. Aquest moviment farà que la gestió de la compra d’urnes es gestioni i es lideri formalment entre els departaments de Vicepresidència i Exteriors, però a hores d’ara està per determinar qui efectuarà l’operació de compra concreta.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.