“VIDEO” Puigdemont deixa sense paraules a Albiol i fa esclatar la xarxa en…

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha menystingut el diari El País després que el líder del PPC, Xavier García Albiol, li recordes que “hem llegit a un diari de reconegut prestigi que vostè li hauria encarregat la coordinació del referèndum al senyor Junqueras”.

“M’hauria d’explicar quan parla de mitjà de reconegut prestigi a què es refereix, hem vist publicada cada animalada a mitjans de reconeguts prestigi…”, ha replicat el president, a més de confirmar que “clar que Junqueras té l’encàrrec” d’organitzar el referèndum, però desvincular-ho de les informacions del diari de Prisa.

Albiol ha replicat que “els diputats del PPC estem desitjant que arribi l’1-0 per veure com vostè assumeix el fracàs” i ha pronosticat “els consellers barallant-se per traspassar-se la responsabilitat”. “No se celebrarà aquest referèndum perquè els hi tremolen les cames, va contra l’Estatut, no tenen funcionaris, paperetes ni urnes. I no tenen suport social”, ha afegit, a més de sentenciar que “vostè ha de convocar un referèndum dintre del PDECAT per veure què en pensen del seu lideratge”.

Puigdemont ha replicat que “per no tenir res, vostè està molt preocupat, hauria d’estar ballant i divertit”. “Si alguna cosa diuen les enquestes, les que es publiquen i les que no, és que hi ha una mobilització de gent que vol anar a votar”, ha incidat, a més de sentenciar que “aquest Govern està compromès a aplicar el resultat del referèndum”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.