Xavier Garcia Albiol a Puigdemont “Vostè sap perfectament que el referèndum no es farà a més..

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha comparegut al Parlament per defensar que té “dret a nomenar i cessar els membres del Govern.
“La confiança és encara més necessària en un context com l’actual, d’assetjament per terra, mar i aire per part del Govern de l’Estat, dels seus socis parlamentaris, par part dels aparells de l’Estat i dels gran grups de comunicació, aquest que diuen que tenen mitjans de solvència contrastada”, ha afegit.

També ha constatat que “faig un canvi i vostès han tingut una reacció que m’ha fet patir per la seva salut. Han hiperventilat. Escoltin, que he fet un canvi!”. “Vostès haurien d’aprendre a respectar i considerar legítim un Govern amb el que tenen discrepàncies”, ha defensat.
Xavier Garcia Albiol, ha manifestat que “el seu projecte és crear por”. “Vostè sap perfectament que el referèndum no es farà”, ha expressat, a més d’opinar que “la CUP assenyala i vostè dispara”. “Vostè s’ha convertit en la crossa del senyor Junqueras per enfonsar el PDECAT. El seu fanatisme l’impedeix veure el que una gran part de la societat catalana veu. No s’ha preguntat perquè Junqueras no ha sortit a defensar públicament la decisió de cessar Baiget?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.