Rajoy demana confiança als “catalans sensats” davant dels “deliris autoritaris” de Puigdemont

El president del Govern Espanyol, Mariano Rajoy, ha demanat confiança en el futur als catalans "sensats i moderats" davant els "deliris autoritaris i frontistes" dels que desafien a l'Estat democràtic. També ha ressaltat que Espanya és una gran nació "amb una gran democràcia".

Rajoy, a la inauguració de la jornada "Creixement empresarial i competitivitat" organitzada per la Cambra de Comerç d'Espanya, ha criticat que el Govern de la Generalitat hagi oblidat a una gran part de catalans que són "sensats, democràtics i moderats".

"A tots els dic que mantinguin la confiança en el futur perquè els deliris autoritaris i frontistes mai podran vèncer la serenitat i l'equilibri de l'Estat democràtic", així ha respost el president d'Espanya a l'anunci de la futura llei catalana d'Referèndum d'Autodeterminació presentada per Junts pel Sí i la CUP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.