“VÍDEO” Albiol : “En Cataluña tenemos la deshonra de recibir a los asesinos de Blanco bajo palio”

Albiol:
Han pasado 20 años pero en Cataluña nos toca vivir indignidad política: En Cataluña tenemos la deshonra de que a los asesinos de Miguel Ángel se les recibe bajo palio.

7 thoughts on ““VÍDEO” Albiol : “En Cataluña tenemos la deshonra de recibir a los asesinos de Blanco bajo palio””

  1. nosaltres a Catalunya tenim la deshonra de tenir-te a tu i a molts com tu i també tenir ela hereus dels assassins de la nostre gent, i molts també us havien i havíeu anat bajo palio, per això sou hereus del franquisme més faixista, sanguinari, criminal, violent… que es pugui recordar de la història contemporània, i que encara no ha demanat mai perdó pels crims que vau fer, això sí que és de jutjat de guàrdia, bé que seria igual perquè tots esteu al mateix costat, encara no sé com tens la cara i la vergonya de fer aquests comentaris, però és normal ja que tens la cara al cul i vergonya no n’has tingut mai, igual que moral, ni ètica, ni res…

    1. Estic molt d’acord amb tot i em pregunto tanta corruciô tene a la fiscalia que cap fiscal s’atreveigi a denunciar el cas d’aquest tipu als tribunals?

    2. desgraciada- ment al nostre pais tenim els nostres enemics, albiol, arrimades icetes i d’altres. pro la societat civil es forta i tirarem endevant el referendum.

  2. A catalunya tenim la vergonya de tenir-te a tu i fastigossos com voaltres.
    I recorda que els teus serien molt be rebuts, no tan sols “bajo palio” si no medalla de Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.