“TWITTER” Puigdemont – Ministre Vigo, 6 piuladas en 3 minuts i el President fa esclatar la xarxa en …

El President Puigdemont ha revolucionat la xarxa publicant 6 twits en 3 minuts en referència al ministre Vigo i les mesures preses d’ahir pel que fa al finançament de catalunya.

15 thoughts on ““TWITTER” Puigdemont – Ministre Vigo, 6 piuladas en 3 minuts i el President fa esclatar la xarxa en …”

  1. Arrimadas ¿i els 60.000 euros que hem de pagar, per la “chapuza ilegal” de Montoro, en informacions que no deuríe tindre? ¿i el expoli il-legal de la caixa de les pensions, 65.000 milions de euros, que obliguen als pensionistes a una paga mísera durant 5 anys i després…futur negre?, per posar dos del molts eixemples que podría.

  2. Molt be President!!! No ens faran por, per molt q ens maltractin no aconsseguiran res!! Serem lliures d’un país feixiste i dels seus gobernants corruptes. Endavant som més dels q ells es pensen.

  3. Volem votar. Volem democràcia. Volem que no ens maltractin. Volem que tots els catalans conneguin la seva llengua i la seva història. TOTS JUNTS FENT PINYA HO ACONSEGUIREM.

    1. Jo no soc nescut a Catalunya.Vaig arribar l`once de nobembre de 1958, Ja ha plogut he!
      Sempre he estimat lo que he treballat amb aquest paìs, he donat la pell, i 4 fills. Ara ya soc vell, i ara vui la llibertat que encara no he disfrutat, i segirè totas les lleis que vostès faran per tots nosaltres. Ho juro per la meva CATALUNYA Sr. Puigdemont i tambè Sr. Junqueras, ja que sempre desde que trajinaba amb el barco que patronejaba el meu avi, Republica fins als osos. Amb carinyo den Felipe

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.