Press "Enter" to skip to content

Una família farà la volta a Europa per fer visible l’1-O i han posat uns…

La família santcugatenca formada pel matrimoni Miquel Delclòs i Judit Coll han començat aquest diumenge, 23 de juliol, un viatge de 29 dies per tot Europa.

El fet però, és que en el cotxe han posat uns adhesius en els quals es pot llegir‘Catalonia votes for independence on October 1st’ (Catalunya vota per la independència l’1 d’octubre’.  I és que l’objectiu d’aquesta família és “explicar que l’1 d’octubre els catalans votarem per aconseguir la independència”, tal com posa en la pàgina web que han creat per l’ocasió.

Durant els pròxims 29 dies, els santcugatencs recorreran 5.104 km i passaran per 12 capitals de 13 països. París, Amsterdam, Zagreb, Budapest, Praga o Milà són algunes de les ciutats per les quals passaran. A més, durant les seves estades en cada ciutat, la família té previst torbar-se amb les delegacions que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) té pel territori europeu.

En la mateixa web s’ha habilitat un espai on la família anirà explicant el seu dia a dia. A més, també s’han facilitat els fitxers dels adhesius per si algú se’ls volgués enganxar al seu cotxe.

Related Post

x Close

Segueix