Press "Enter" to skip to content

El govern espanyol i Felip VI “s’autoconviden” a l’aniversari olímpic i Soraya Saenz de Santamaria fa…

L’executiu català havia organitzat l’acte de commemoració dels Jocs i dels 30 anys de la instal·lació esportiva, que és de la seva propietat, sense comptar amb el monarca.

 A més del president del COI i de Puigdemont, també participarà en els actes Sáenz de Santamaría, decidida a tenir una presència sovintejada a Catalunya.

Segons informa Naciodigital al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès se celebra aquest dimarts un doble aniversari: els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona i els 30 anys de la institució esportiva, propietat de la Generalitat i cofinançada també amb aportacions del govern de l’Estat. Allà, la secretaria general de l’Esport de la Generalitat havia organitzat un acte de celebració que, finalment, comptarà amb uns convidats inesperats: Felip VI i ministres del govern espanyol acompanyaran el president de la Generalitat, Carles Puigdemont i la resta de càrrecs del Govern en la commemoració de l’efemèride.

Malgrat que no se’ls havia convidat formalment i assabentats de l’acte, fa uns dies que el rei Felip VI, a través dels serveis de protocol del Palau de Zarzuela, va trucar per informar de la seva assistència a l’acte al CAR de Sant Cugat. El mateix van fer, a través dels serveis de protocol de la Moncloa, la vicepresidenta del govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, i el ministre portaveu i titular de la cartera d’Educació i Cultura, que comprèn Esports, Íñigo Méndez de Vigo

x Close

Segueix