Press "Enter" to skip to content

La carta d’un avi català de 77 anys als senyors del TSJC i del TC que fa furor a la xarxa…

Senyors, tinc un dubte i em dirigeixo a vostès per si me’l poden aclarir. Sóc un avi nascut el 1939 (quan vaig néixer es va acabar la guerra), per tant tinc 77 anys. Llavors la meva família tenia problemes pel fet de ser catalanistes. Per una malaltia vaig estar aïllat a casa i fins als 12 anys no vaig poder fer la vida normal de nen i anar a l’escola. Amb això podran deduir que sóc un ignorant. És per això que em dirigeixo a vostès, que tenen molts estudis, amb un nivell segurament molt superior al de la resta de ciutadans. Tinc molt clar que el que vostès decideixen és incontestable i d’obligat compliment, no tothom té aquests privilegis… Dies enrere vaig comprar un paquet de folis i un retolador de color negre de punta gruixuda, amb la idea de fer uns cartellets que diguessin “Referèndum sí, tot per Catalunya” i enganxar-los pel meu poble, Gelida. El meu dubte és: Això és legal? Si en lloc de dir això, digués “Viva Rajoy, todo por España”, això sí que seria legal? Abans d’incórrer en aquest tipus de delicte i que vostès estiguessin obligats a multar-me o la Guàrdia Civil vingui a casa meva per posar-me a la presó, voldria estar-ne informat i per això els escric aquesta nota. Per cert, si per tenir les idees que tinc m’han de multar o volen enviar la Guàrdia Civil, amb aquest escrit autoritzo a la direcció d’aquest diari a què els faciliti la meva adreça. Perdonin el meu atreviment de demanar el seu consell. Agraint-los la seva resposta, m’acomiado de vostès cordialment.

Catalunyalliure.cat

x Close

Segueix