[ÚLTIMA HORA] Amenacen de mort Puigdemont i família en…

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut una nova amenaça de mort, en aquesta ocasió extensiva a la seva família. L’amenaça fa referència a l’accident que s’ha produït aquest divendres a l’Estació de França quan un tren ha xocat causant una cinquantena de ferits.

Segons informa Elnacional.cat el president català ha fet una piulada al seu compte de Twitter agraint la trucada de suport del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i l’amenaça s’ha fet en un dels comentaris del missatge. No és la primera vegada que Puigdemont rep una amenaça, el passat mes d’octubre ja es va produir una situació similar.

13 thoughts on “[ÚLTIMA HORA] Amenacen de mort Puigdemont i família en…”

  1. Cobardes, amenazas y llenos de odio contra nosotros los catalanes independentistas….
    Son mala gente, sin cultura y fascistas rancios, pero lo peor, cobardes y mala gente.
    President, estem amb voste! Independencia Ja //*//

  2. Si no estan d’acord amb el que volem, que votin que no i que guanyi el que hagi de guanyar… aquesta gent nomes sap amenaçar, colla de delinqüents!

  3. Els accidents passen i li pot passar a qualsevol. El que no es normal es rebre amanaces pel pensament politic que pot tenir un president de la generalitat. De totes maneres de poca vergonyes i descerebrats com el tiu de la amanaça n’hi ha uns quants en el mon. Aixi que endavant president; ho aconseguirem o no pero catalunya es una pinya i d’aqui venen moltes tradicions de la nostra terra. Nomes s’ha de veure la pinya que es fa en els castellers i podriem fer una semblança: la pinya som els catalans i el castell es catalunya. Aixi que visca i el cor ben amunt. Visca catalunya. I els que no hi estiguin d’acord com els deserebrats de l’amanaça que fotin el camp, no els necessitem. Tot el meu suport President

  4. Gravisim l’amenaca.No hi ha respecte ni vergonya.Tan els molesta quedarse sense els nostres calers? Aixo de viurre sense fotre brot se els hi acabat

  5. Yo pensu que el gobern Espanyol esta enganyan al pople , si diu que es un pais democrata , perque fa unas lleis en contra del referendum? Feta la llei feta la trampa osigui que segueis com a la epoca franquista amenaçan per que no saben perdre , i lo pitxor de tot es la gent de Espanya que els votan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.