Press "Enter" to skip to content

La Carta de Oriol Junqueras a Cristóbal Montoro.

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha fet arribar aquest divendres una carta al ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, en què li reclama que tots els requeriments que hagi de fer el govern espanyol pel tema del FLA se li adrecin directament a ell. Junqueras trasllada així a Montoro l’acord al qual va arribar el Govern dimarts, segons el qual se centralitzaven en la persona del vicepresident les funcions de “canalitzar la informació sol·licitada”.

Junqueras també fa saber a Montoro que com a superior jeràrquic de la Interventora General serà ell qui rebi els requeriments d’informació que se li puguin fer, motiu pel qual reclama a Hisenda que directament els adreci ja cap a ell. A més, li comunica que ja s’ha enviat al ministeri la informació que li havia estat reclamada inicialment.

Related Post

x Close

Segueix