Press "Enter" to skip to content

[TWITTER] Mariano Rajoy s’equivoca en la piulada de l’accident de Renfe i rep…

El President del gobern  Espanyol Mariano rajoy s’equivoca en la piulada de l’accident de Renfe i rep tota mena de comentaris en relació a la frase  ” la evolución de la colisión ” i  amb  altres accidents de trens i la manca d’inversió a Catalunya.

Comentaris

Noticies relacionades

2 Comments

  1. Salvador Salvador 30 de juliol de 2017

    Espanya te un president d’acord amb el nivell del seus votants, vergonyos.

  2. pocholina pocholina 31 de juliol de 2017

    Mariano, has hecho ortra Marionada,no falla, eres, único, con personajes de tu inteligencia …pregunto…como puedes gobernar una pais….asi vamos. eres una especie de payaso gracioso….pero con mala leche.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.