[TWITTER] Inés Arrimadas (Cs) parla així de la estelada i esclata la xarxa…

Inés Arrimadas de (Cs) ha publicat aquesta piulada i ha fet exclatar twitter … : “Necesitaban 2 cosas para tapar la corrupción de Convergència: una bandera y un socio-chollo; y ahí tienen a la estelada y al señor Junqueras…”

 

8 thoughts on “[TWITTER] Inés Arrimadas (Cs) parla així de la estelada i esclata la xarxa…”

  1. Com hauriem de qualificar a una persona que s’instal-la a un altre pais i es posa a fer política rebutjant les institucions, la cultura, volen definir el seu destí, avortar les aspiracions de segles, menspreant la bandera que les representa…
    Com li hauríem de dir…?

    Torna a Andalusía, Arrumadas. Allà tens molta feina.

  2. LArrimadas va venir aqui per fer el q está fent, Estrategia tipica ultra, gràcies a Rivera q es diu català per que el parla no perque s’en senti, no son res mes q estrategies feixistes,com va fer en calvo sotelo i en franco i tots els q han pogut, com fan la majoria de gent de C’s, la majoria funcionarios del estado español

  3. Realment és inaudit, com pot anar a dormir tranquil·la, dient totes aquestes tonteries, parlant en nom dels altres catalans, quins catalans? si el seu partit és nascut del anti catalanisme, és a dir, odi cap als catalans.
    No tenen vergonya cap d’ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.