Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Un grup de Ultres espanyols increpen una periodidta de TV3 en …

Segons informa Vilaweb la concentració de la CUP contra els interrogatoris de la Guàrdia Civil pel referèndum ha estat contraprogramada per un en favor del cos policíac, de totes maneres, cap organització n’ha reivindicat l’organització. Els assistents, que branden banderes espanyoles i de la Falange, han increpat una periodista de TV3 que feia un directe davant de la caserna de la Travessera de Gràcia. A més ha exigit que altres periodistes no els fessin fotos. Els assistents han insultat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i ha clamat tota mena de lemes ultres i de suport a la Guàrdia Civil.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.