La benzinera independentista ubicada a Torroella de Montgrí que no agrada a…

L’hipermercat de Torroella de Montgrí col·loca cartells desvinculant-se de la gasolinera de Petrolis Independents que tenen al costat.

El Carrefour ubicat a Torroella de Montgrí ha col·locat recentment a la façana del seu supermercat dos grans cartells, en castellà i català, en els quals s’explicita que “senyors clients, els informem que Carrefour és aliena a la propietat, gestió i explotació de la benzinera que es troba en aquest aparcament”. La benzinera en qüestió és de Petrolis Independents, propietat de Joan Canadell i l’egarenc Jordi Roset.

 

I el motiu pel qual la cadena francesa s’ha vist “obligada” ha instal·lat aquesta “advertència” és “per les queixes dels clients de l’hipermercat”, segons afirma Libertad Digital. Sembla ser que alguns dels usuaris el supermercat no veurien en bons ulls el look de la benzinera low cost, amb una gran estelada per bandera. Carrefour davant “la confusió” que pot suscitar ha optat per penjar aquests cartells d’avís.

8 thoughts on “La benzinera independentista ubicada a Torroella de Montgrí que no agrada a…”

  1. Tal com deia molt sovint en Josep Pla: Esteu molt hòsties consagrades tots plegats. És ben bé que qui no té res a fer, el gat pentina. Tot i que, en moments d’oci, podríeu gratar-vos l’entrecuix….

  2. Confirmo que no COMPRO als Supermercats Carrefour que son anticatalans i exigeixen el castellà a les seves /seus caixeres.

  3. Jo ja faig gasolina en aquesta gasolinera però no compro en el súper del costat pel nom q tenen. A la vila hi han establiments i súper catalans😀👍

  4. Jo ja fa un temps q faig gasolina en aquesta gasolinera però no compro en el súper del costat. Hi han establiments i super a bon preu a la vila que són una delícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.