Press "Enter" to skip to content

La benzinera independentista ubicada a Torroella de Montgrí que no agrada a…

L’hipermercat de Torroella de Montgrí col·loca cartells desvinculant-se de la gasolinera de Petrolis Independents que tenen al costat.

El Carrefour ubicat a Torroella de Montgrí ha col·locat recentment a la façana del seu supermercat dos grans cartells, en castellà i català, en els quals s’explicita que “senyors clients, els informem que Carrefour és aliena a la propietat, gestió i explotació de la benzinera que es troba en aquest aparcament”. La benzinera en qüestió és de Petrolis Independents, propietat de Joan Canadell i l’egarenc Jordi Roset.

 

I el motiu pel qual la cadena francesa s’ha vist “obligada” ha instal·lat aquesta “advertència” és “per les queixes dels clients de l’hipermercat”, segons afirma Libertad Digital. Sembla ser que alguns dels usuaris el supermercat no veurien en bons ulls el look de la benzinera low cost, amb una gran estelada per bandera. Carrefour davant “la confusió” que pot suscitar ha optat per penjar aquests cartells d’avís.

Comentaris

Noticies relacionades

8 Comments

 1. Pere Magrià Pere Magrià 3 d'agost de 2017

  Tal com deia molt sovint en Josep Pla: Esteu molt hòsties consagrades tots plegats. És ben bé que qui no té res a fer, el gat pentina. Tot i que, en moments d’oci, podríeu gratar-vos l’entrecuix….

 2. tomas ferrer toscano tomas ferrer toscano 3 d'agost de 2017

  si bisques aprop no duptaria en possar la benzina a aquesta benzinera

 3. JOAN GARCIA CODINA JOAN GARCIA CODINA 3 d'agost de 2017

  Confirmo que no COMPRO als Supermercats Carrefour que son anticatalans i exigeixen el castellà a les seves /seus caixeres.

 4. Anònim Anònim 3 d'agost de 2017

  Jo ja faig gasolina en aquesta gasolinera però no compro en el súper del costat pel nom q tenen. A la vila hi han establiments i súper catalans😀👍

 5. Quim sanchez Quim sanchez 3 d'agost de 2017

  Jo ja fa un temps q faig gasolina en aquesta gasolinera però no compro en el súper del costat. Hi han establiments i super a bon preu a la vila que són una delícia

 6. Francesc Francesc 3 d'agost de 2017

  Ja fa força temps que carrefour està fora de la meva llista de la compra. Son poc professionals. Els empleats mai saben res.

 7. Anònim Anònim 4 d'agost de 2017

  Ahi la posaria el Pujol Jr. a la seva “petita” col.lecció de cotxes?

 8. Anònim Anònim 5 d'agost de 2017

  Llastima de no tenir aquesta benzinera ha prop de casa meva, doncs aniria sempre en aquesta benzinera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.