Press "Enter" to skip to content

Amb aquesta piulada el PSG se’n riu del Barça en …

El PSG se’n riu del Barça en anunciar el fitxatge de Neymar

 El club francès parafraseja el famós tuit de Piqué: “Se firma”.

Les relacions entre el Barça no són bones. L’intent de fitxar Neymar l’estiu passat, la remuntada a la Champions i les pressions dels blaugranes per endur-se Verrati, han estat els antecedents del polèmic adeu del crac brasiler confirmat aquest dijous.

El PSG se sent un futur rei d’Europa. De fet, no ha tingut cap problema per burlar-se del Barça parafrasejant el famós “es queda” de Piqué. Just després d’anunciar el fitxatge a les xarxes socials, el club parisenc va fer un tuit amb el text “Se firma” i una emoticona picant l’ullet.

 

 

Està previst que Neymar faci una roda de premsa avui i sigui presentat demà dissabte. A més, a partir de les 10.00, els fans de l’equip parisenc ja podran comprar samarretes amb el número 10.

 

 

Comentaris

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.