Press "Enter" to skip to content

La imatge d’una dona musulmana vestida banyant-se a PortAventura i fa esclatar la xarxa…

Una usuària de Twitter l’ha publicat criticant que el parc «semblava una mesquita» | PortAventura assegura que el protocol ho permet, sempre que siguin peces de lycra o neopré.

Segons informa delcamp.cat  des que fa unes hores, una usuària ha publicat una imatge d’una dona musulmana vestida banyant-se a Costa Carib Aquàtic Parc, són nombrosos els comentaris que ha suscitat. «Ahir semblava una mesquita. Tapades fins a les orelles dins de l’aigua. Em vaig queixar», assegura, juntament amb la fotografia, @GemmaVannini. Desenes de reaccions, comentaris i «m’agrades» han respost la publicació.

 

 

El cas és que el protocol de PortAventura permet el bany amb roba sempre que sigui de lycra o de neoprè. En aquest cas, tot i que no es pot distingir la peça que vesteix la dona de la imatge, no estaria permès que es banyés amb el mocador, però sí el cos, a condició que el que porti sigui d’algun d’aquests dos materials.

 

 

x Close

Segueix