Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Una viatgera “independentista” critica l’ANC al Prat dient :”Què dius, tio… això és estúpid! És…..

Una usuària de l’aeroport d’El Prat, que s’ha definit com “molt independentista”, ha criticat el pamflet que l’Assemblea Nacional Catalana ha repartit aquest dimecres per fer campanya pel sí en el referèndum coincidint amb les cues del Prat.

segons informa e-noticies en aquest moment ha estat captat per les càmeres de La Sexta. La viatgera, després que un voluntari de l’ANC li doni el fulletó, li pregunta: “això és culpa de ser espanyol?”. És culpa d’estar sota el Govern de l’Estat espanyol”, li respon. La usuària del Prat rebutja aquesta lectura i diu que “Què dius, tio… això és estúpid! És filar molt prim…”

“Jo sóc molt independentista, però això em sembla massa”, afegeix la usuària de l’aeroport del Prat que marxa amb el fulletó a la mà fent gestos de disconformitat.

x Close

Segueix