Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] “He descobert quina és l’estratègia de l’exèrcit espanyol a Catalunya” , el vídeo que encén la xarxa….

Als 228 habitants de Gósol se’ls hi van sumar 90 militars espanyols que van acampar a la zona. En Peyu ha volgut descobrir què han fet exactament aquests soldats els últims cinc dies.
Després d’una ronda de trucades als habitants del petit poble del Berguedà, en Peyu ha volgut anar més enllà i descobrir què feien els soldats allà. Per això, ha trucat al Ministeri de Defensa i a l’Exèrcit de Terra. Podem resumir les respostes en dues frases:
Som molts per saber on és cada un Si són allà, deu ser per algun motiu

Així ha preparat el Peyu la seva secció:

Estrategia militar espanyola

He descobert quina és l'estratègia de l'exèrcit espanyol a Catalunya. He descubierto cual es la estrategia del ejercito español en Catalunya.Secció sencera al Versió Rac1: http://www.rac1.cat/programes/versio/20170303/42520407623/informe-peyu-soldats-exercit.html?utm_campaign=botones_sociales&utm_source=twitter&utm_medium=social

Publicado por Peyu en viernes, 3 de marzo de 2017

Rac1.cat

Related Post

x Close

Segueix