Press "Enter" to skip to content

“Em dic Abril, tinc 17 anys i estic enamorada” La carta a tots els catalans que fa furor a internet….

Em dic Abril, tinc 17 anys i estic enamorada.
El proper 1 d’octubre probablement sigui el dia més important de la meva vida i, coses del destí, sense ser major d’edat, impotent, veig com la meva felicitat i el meu futur depenen de tu.
M’expliquen que no estàs convençuda d’anar a votar, que et fa mandra. Diuen que et conformes amb anar tirant com fins ara, i que total… ja estàs bé com estàs!
Jo només puc fer una cosa: Pregar que, tu que pots, votis. Fes-ho per mi.
No permetis que la teva peresa em condemni.
No deixis que el meu viatge, si és en cotxe, pagui l’etern peatge de ser espanyola. Si és en tren, s’estampi contra les andanes de la incompetència per la manca d’uns recursos que son nostres. I si és aeri, directament perdi el vol del meu futur per unes cues creades per l’enveja i la gelosia estatal.
No sisplau, fes un petó a l’urna en el meu nom, serà un minut. No permetis que la teva desídia em condemni.
No em facis culpable de que la teva generació no hagi trobat prous pales per enterrar un dictador que encara jo pateixo i no em deixa estimar lliurement.
Estem a les portes. Ho estem les dues, però jo tinc només 17 anys.
Tu pots aconseguir que a partir de la tardor em besin dolçament els mugrons xiuxiuejant-me a cau d`orella “t’estimos” o, pel contrari, haver de patir el que tu has hagut de soportar: Que s’amorrin a la meva mamella mentre m’insulten…
L’1 d’octubre, fes-ho per mi.
Em dic Abril, i enamorada del meu país… Depenc de tu!

Lluís Carrasco

x Close

Segueix