Press "Enter" to skip to content

[ALERTA] Driss Oukabir, de Ripoll, principal sospitós de l’atemptat de Barcelona

El presumpte autor de l’atemptat de Barcelona d’aquest dijous és Driss Oukabir, un jove de menys de 30 anys resident a Ripoll. El sospitós, nascut a Marsella, va ser estudiant de l’escola Vedruna del mateix municipi i és conegut a la població. El seu domicili es troba al barri de la carretera d’Olot. Driss Oukabir hauria estat el responsable de llogar a Santa Perpètua de Mogoda la furgoneta utilitzada a l’atac.

Segons informa Naciodigital.cat un familiar del principal sospitós de l’atac a Barcelona hauria estat detingut a Ripoll per ser interrogat. Es tracta del germà petit de Driss Oukabir, que també resideix a Ripoll. Tot i que fonts policials no confirmen encara la detenció, el germà del sospitós estaria detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. S’han mobilitzat de forma extraordinària agents policials d’Osona i el Ripollès.

Segons fonts de la capital del Ripollès, fa pocs dies Driss Oukabir va haver d’acudir a les dependències judicials citat per un judici. La repercussió de l’atemptat i la difusió de les imatges i del nom del sospitós han estat tals, que fins i tot s’ha creat una entrada a la Viquipèdia amb el seu nom.

Comentaris

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.