Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Núria Suárez – Recortes Cero: «L’1-O és una estafa antidemocràtica»

Núria Suárez, coordinadora de Recortes Cero, ha assegurat en un comunicat que el referèndum de l’1-O és «una estafa antidemocràtica». És per això que des d’aquesta plataforma s’ha posat en marxa una campanya d’aferrar cartells per tota l’àrea metropolitana de Barcelona amb el lema ‘l’1-O Estafa Antidemocrática’.

Segons informa elmon.cat recortes Cero considera que no es pot acceptar un procés en el qual “l’oposició és marginada i s’ataquen els principis democràtics eliminant el debat parlamentari i la possibilitat d’esmena”. La plataforma considera que “una decisió que podria suposar acabar amb els llaços d’unitat d’un poble treballador que ha lluitat unit contra el franquisme, la guerra o el terrorisme, o fraccionar de forma dràstica una classe obrera ja sotmesa a l’atomització imposada per la reforma laboral del PP, amb el suport d’Artur Mas, no es pot prendre sense un ampli, extens, plural i profund debat en tota la societat catalana”.

Recortes Cero denucia en un comunicat que Carles Puigdemont i Mariano Rajoy són “dues cares de la mateixa moneda”, i que “Puigdemont, com a hereu d’Artur Mas, ha donat suport a totes les retallades del PP, i ha estat qui més agressivament ha aplicat les retallades de la Troica a Catalunya, donant-los continuïtat amb els últims pressupostos”.

x Close

Segueix