[Atemptat Barcelona] La vergonyosa publicació del Partit Popular contra els catalans que ha fet esclatar la xarxa i que han hagut de…

El partit popular d’Alella ha publicat en les seves xarxes socials una frase donant a entendre que Barcelona es mereixia l’atemptat per voler la independència, les rèpliques no s’han fet esperar i han hagut de esborrar la publicació i disculpar-se.

2 thoughts on “[Atemptat Barcelona] La vergonyosa publicació del Partit Popular contra els catalans que ha fet esclatar la xarxa i que han hagut de…”

  1. Partido popular ya esta bien ,en politica no vale todo y utizar a los muertos y el terrorismo no es de recibo si tuvierarais un poco de decencia politica i oersonal tendriais que pedir disculpas, pero no sois decentes i no lo hareis

  2. Bueno, axo es una petita imatje de lo que es el PP, recurdeu que tot España va surti al carrer per di no a la guerra, pues els Fde P del PP al cap del ex president José M Azar, no van fe cas a la gent y de aquí aquet adi del musulmans sobre nos altres els terroristes de veritat son el del PP, PP, PP, PP Sensa ducta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.