Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Un nedador de Cadis decideix fer un minut de silenci en solitari davant l’argument de l’organització que “no es pot perdre ni un minut” ni …

Un nedador de Cadis decideix fer un minut de silenci en homenatge als atemptats mentre els demés competeixen
Abans de la sortida dels 200 metres braça es va sol·licitar que es guardés un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats esdevinguts a Barcelona i Cambrils. No es va respectar i el nedador va optar per fer-lo ell mateix mentre els altres competien.

Fernando Álvarez, nedador del Club Natació de Cadis, ha adoptat aquest dissabte una postura exemplar en el transcurs d’una prova al Mundial Màster de natació que s’està celebrant a Budapest.

Segons informa TV3 abans de la sortida dels 200 metres braça es va sol·licitar que es guardés un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats esdevinguts a Barcelona i Cambrils. No es va respectar i el nedador va optar per fer-lo ell mateix mentre els altres companys competien.

Álvarez, davant l’argument de l’organització que “no es pot perdre ni un minut” va decidir no llançar-se a l’aigua, es va quedar dret a la plataforma de salt durant 60 segons i va deixar en un segon pla l’objectiu competitiu que l’havia portat fins a Hongria.

Hoy nuestro nadador Máster nadaba la prueba de 200 Braza, tras muchas pesquisas, intentando hicieran un minuto de silencio por el atentado terrorista de Barcelona, en el Mundial Máster que se está celebrando en Budapest, y ante la negativa "no se puede perder un minuto ", Fernando, decidió hacerlo él, en el pollete, en su prueba!!Fernando Álvarez, se queda un minuto en señal de duelo en la salida del 200 Braza!!!El club Natación Cadiz muestra su pesar y rechaza la barbarie del Atentado terrorista en Barcelona

Publicado por Club Natacion Cadiz en sábado, 19 de agosto de 2017

Comentaris

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aneu a la barra d'eines