[VÍDEO]Un Musulmà justifica els atemptats a ” Espejo Público” Antena 3 : “Estem farts dels espanyols , els cristians i …

Imatges que ha emès aquest dimecres el programa d’Espejo Público d’Antena 3.
Un dels seus presentadors no va dubtar a acudir a la Canyada de la Mort, un dels pitjors barris de Melilla i on s’han radicalitzat desenes de musulmans. Després de recórrer durant diversos minuts els carrers d’aquesta zona, el periodista i el seu càmera, no dubten a acostar a un grups de musulmans que des del primer moment es posen agressius, negant-se a parlar en excés fins que finalment accedeixen i comença el més preocupant.

“Estem farts de vosaltres, dels espanyols i dels cristians”, comença dient un d’ells. “Ens tenen aquí reclosos, apartats i ens marginen”, afegeix.

El periodista li diu: “Però si tu ets espanyol encara que siguis musulmà”, moment en què un d’ells li contesta: “Jo no sóc espanyol, sóc musulmà”.

“Nosaltres tirem pedres a la policia perquè vénen a molestar-nos. Només volen demanar-nos la documentació i escorcollar-. Ens molesten “, insisteix.

Més tard, després d’un intens debat, un altre d’ells no dubta a justificar els atemptats jihadistes de Barcelona, ​​Cambrils i la resta d’Europa: “És normal. Els musulmans estem fart de vosaltres, dels cristians “i fins i tot amenaça amb agafar un camió:” Jo mateix puc agafar un camió i atropellar persones perquè estic fart de viure així. De no tenir oportunitats per culpa de vosaltres “.

Así fue el momento en el que un musulmán justificó los atentados de Barcelona y Cambrils en el programa de Espejo Público: Toda la info: http://casoaislado.com/musulman-espejo-publico-justifica-los-atentados-estamos-harto-los-espanoles-los-cristianos/

Publicado por Caso Aislado en Miércoles, 23 de agosto de 2017

1 thought on “[VÍDEO]Un Musulmà justifica els atemptats a ” Espejo Público” Antena 3 : “Estem farts dels espanyols , els cristians i …”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.