[ARA MATEIX]Driss Oukabir demana protecció per amenaces dels presos de Soto del Real “T’apunyalarem quan …

Un dels detinguts pels atacs es troba en una unitat d’aïllament de la presó madrilenya.

“T’apunyalarem quan surtis al pati”, “Puto terrorista de merda” … Aquests han estat alguns dels crits amb què han rebut els presos de la presó de Soto del Real Driss Oukabir, un els presumptes integrants de la cèl·lula gihadista que va cometre els atemptats de Barcelona i Cambrils, segons informa El país, que cita fonts policials i d’Institucions Penitenciàries.

Oukabir, de 28 anys i germà de Moussa -abatut a Cambrils- ha sol·licitat protecció per evitar ser agredit i ha estat reclòs en una zona d’aïllament.

El jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu va enviament a presó dimarts passat després de prendre-li declaració. Oukabir va admetre que va llogar la furgoneta utilitzada en l’atropellament massiu de la Rambla, encara que va precisar que creia que s’anava a fer servir per a una mudança.

1 thought on “[ARA MATEIX]Driss Oukabir demana protecció per amenaces dels presos de Soto del Real “T’apunyalarem quan …”

  1. Que es pot espera d’ un govern aixi. Desitjo que coses com aquestes botín Els ulls a tots aquella que enganyar i de bona fer Els votan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.