Press "Enter" to skip to content

La “Carta d’agraïment ” als Mossos i al Govern Espanyol que fa furor a internet

Aquest text està circulant per internet i fa referència a les diferents formes d’actuar entre els cossos de l’estat espanyol i els catalans …

Va de GRÀCIES:
-Gràcies Mossos d’Esquadra per la gran tasca feta amb la màxima rapidesa, el màxim rigor i la màxima professionalitat.
-Gràcies serveis d’emergències i personal sanitari per la vostra professionalitat i dedicació.
-Gràcies Govern de la Generalitat per posar-vos al capdavant en la gestió d’aquesta situació tant súmament delicada i donar la talla en tot moment.
– Gràcies institucions de Catalunya per la impecable gestió de les hores posteriors als atemptats, amb la qual s’ha evitat el nivell 5 d’alerta terrorista i totes les seves conseqüències…
– Gràcies Rajoy per arribar 7 hores tard per parlar-nos d’unitat i solidaritat i demostrar un cop més que no et necessitem per a res.
– Gràcies Soraya per mostrar-nos les veritables intencions de tota la vostra opaca gestió, pujar el nivell d’alerta terrorista a 5 i ocupar places i carrers amb l’exèrcit.
– Gràcies Felip VI per mostrar la teva cara més hipòcrita i cínica, fent-te fotos amb menors als hospitals mentre fas negoci amb la venda d’armes a països que financien grups terroristes.
– Gràcies Ministro Zoido per mostrar la teva enorme incompetència donant per desarticulada la cèl·lula gihadista quan l’autor de la massacre encara era viu i corria lliure.
– Gràcies governs de Madrid per no convocar la junta de seguretat en 8 anys, per vetar l’accés dels Mossos als arxius de l’Europol i per vetar la convocatòria de 500 noves places de Mossos, tot i portar 2 anys en nivell 4 d’alerta terrorista.
– Gràcies mitjans de comunicació estatals per mostrar la vostra cara més professional i sincera intentant relacionar els atemptats gihadistes amb l’independentisme.
– Gràcies un cop més malalts de catalanofòbia per recordar-nos que vatros, en els moments més durs, tampoc ens falleu mai.
– En definitiva, gràcies Estat espanyol i poders fàctics de Madrid per ensenyar-nos que a Catalunya ja no us necessitem per a res i que a pesar de les vostres malifetes, els vostres atacs i els vostres pals a les rodes, estem preparats per ser un estat independent, estructuralment, socialment i mentalment.

Fuente:Facebook https://www.facebook.com/komunalemusic/posts/10214466813372277

x Close

Segueix