Press "Enter" to skip to content

Una canària triomfa a Twitter amb la seva resposta al “#buenopuesmoltbepuesadios” del Major Trapero

Una canària ha fet esclatar Twitter amb el seu missatge arran de la picabaralla del “Bé, doncs molt bé, doncs adéu” que hi va haver dilluns passat entre el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, i un periodista que va abandonar la roda de premsa en protesta perquè contestava les preguntes en català.

“Sóc canària. viu a Catalunya. Aquí et parlen en l’idioma que tu parlis, sense drames. Deixeu de muntar pelis # buenopuesmoltbépuesadiós “, publicava aquest mateix dia @IrinovaLopez, una canària amb afició a l’escriptura que porta quatre anys vivint a Barcelona.

“Aquí si els parles en català et contesten en català i si parles en castellà et contesten en castellà”, comenta en conversa telefònica Iri a DIARI D’AVISOS. “Vaig veure les tendències de Twitter amb el # BuenoPuesMoltBéPuesAdiós, vaig veure el vídeo i només vaig intentar expressar el que fan els catalans en el seu dia a dia, la meva experiència en els quatre anys que porto vivint a Barcelona; vaig pensar “mare meva la que s’està muntant per fer el que fan tots els catalans diàriament” “, afegeix.

El tuit ha aconseguit gairebé 5.500 retuits i més de 10.000 ‘m’agrada’ a la xarxa social, però a més una gran quantitat de comentaris positius sobre el tema a què fa referència en el seu missatge. “No he tret les notificacions de Twitter al mòbil, però he estat a punt de fer-ho. A l’parell d’hores ja tenia mil i escaig de retuits “, diu Iri.

x Close

Segueix