[TWITTER] Albiol: “Como catalán, sentí auténtica vergüenza”por la “encerrona” de los independentistas al monarca… i esclata la xarxa

El PP acusa Puigdemont de provocar les esbroncades al Rei Felip VI en la manifestació contra el terrorisme que es va celebrar aquest dissabte a Barcelona. Així ho ha expressat a ‘El Matí de Cap de Setmana’ el president del PP de Catalunya, Xabier García Albiol, que ha assegurat que “com a català” va sentir “vergonya” per la trampa dels independentistes al monarca en la marxa de la unitat .

“La manifestació en contra del terrorisme, on els independentistes van cridar aquestes bestieses i aquesta barbaritats, a mi el que em provoca és una autèntica vergonya com a català”, ha dit Albiol, perquè la missió d’aquests grups independentistes a la manifestació era la de llançar un missatge internacional.

El dirigent popular ha defensat que els Mossos són “una policia que podem situar al mateix nivell que la Guàrdia Civil o la Policia Nacional”, però que en aquest atemptat han estat utilitzats per la Generalitat com a propaganda del “procés independentista”.

2 thoughts on “[TWITTER] Albiol: “Como catalán, sentí auténtica vergüenza”por la “encerrona” de los independentistas al monarca… i esclata la xarxa”

  1. Han manipulat, han enganyat, s’han enriquit a costa dels pobres, han anomenat ministre de defensa un exportador d:armes, o un cristià mentider fins ek moll de l:os, i parlen de vergonya? HA, HA, HA, HA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.