Press "Enter" to skip to content

Així ha respost Rufián a la vergonyosa piulada del “El Mundo” sobre Trapero que va fer esclatar la xarxa

Un subdirector del diari El Mundo, Francisco Pascual, responsable de la secció d’Espanya, ha titllat avui en un article el cognom del més gran dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, de “xarnego”. En un article titulat precisament Agent Trapero, s’ha expressat en els termes següents: “Quedava millor el to pausat de l’oficial amb cognom xarnego per proclamar que, igual que la seva Policia, el poble català ja era autosuficient. L’operació d’imatge va ser eficaç” , ha indicat.

El perfil d’tuitero d’El Mundo ha destacat precisament aquest adjectiu despectiu contra Trapero.

Comentaris

5 Comments

 1. francesc casas. francesc casas. 3 de setembre de 2017

  estic orgullos de tenir una policia tan eficient com el mosos. i que el seu cap sigui el sr trapero. amadrid com no saven com parar el 1.0 insulten pro per tirar en devant la republica necesitem homes com rufian puigdemont oriol junqueres artur mas, entre altes.

 2. Adriana Adriana 3 de setembre de 2017

  Jo tambe soc Trapero, no conseguiran que no confíen amb els mossos per moltes noticies que parlin en contra de les persones que varen fer una bona feina. Gracies Mossos

 3. David David 3 de setembre de 2017

  Jo tambe soc Xarnego i Trapero i si em sento indepe tant com molts i molts altres. Aquests espanyols descobreixen la paraula xarnego quan per nosaltres ja fa molt.i molt de temps que no vol dir.res de res…..no entenen res i tampoc ho volen

 4. Núria Clapés Ramírez Núria Clapés Ramírez 3 de setembre de 2017

  Em dic Núria Clapés Ramírez
  Aquest cognom fa generacions k està en la meva família tot i k hem buscat les arrels,no s’han trobat
  Puc dir k hem sortit de Viladrau i som fiils del Montseny la meva mare filla de Sant Andreu de la Castanya(Collformic-Matagalls) i el pare veï dels poble del Montseny(l’Isern)generacions i amós de dites finques(de xarnega res de res ) tota persona k viu a Catalunya pot dicidir marxar o cadar-se
  Ara som un Pais k venim de moltes cultures i arrels diferents
  Visca Catalunya lliure

 5. maria lidia maria lidia 4 de setembre de 2017

  Jo em dic Busquets Buezo. Com veieu també sóc xarnega. I què?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.