Press "Enter" to skip to content

El Missatge del President Carles Puigdemont a tots els catalans a les xarxes socials

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont ha reaccionat a les paraules dedicades pel president Rajoy aquest dissabte al matí a la interparlamentària del PP a Valanecia, en què va acusar l’Executiu català d’estar “segrestat per radicals decidits a viure en la intolerància “. Ho ha fet a través de la xarxa social Twitter, en un missatge en el qual, minuts després de parlar Rajoy, va demanar no caure en la “operació provocació” que al seu judici s’ha posat en marxa contra el procés sobiranista de Catalunya

“Ens volen crispats i enfadats (com ells) perquè ens veuen serens i esperançats!”.Ha advertit el president català, minuts després que Rajoy assegurés en una compareixença des de València que “el referèndum no es pot fer” i garantís que la resposta serà “amb moderació i proporcionalitat, però amb total fermesa i determinació”.

Puigdemont llançava el segon missatge d’aquest dissabte a l’esmentada xarxa social, en què lamentava la tasca de provocació que es porta a terme des de l’Estat. El primer missatge era per desqualificar una informació en la qual s’apunta que els alcaldes del PDeCAT no estan disposats a jugar-se la inhabilitació amb el referèndum de l’1-O, i en la qual s’adverteix que hi hauria un motí entre els càrrecs municipals del partit.

En el seu missatge, el president denuncia “manipulacions, muntatges, falsedats i provocacions” i apunta directament a “la campanya del no” d’estar al darrere d’aquesta actitud, en buscar “crispar el mes que ens queda fins a l’1-O”, “votarem i decidirem”, ha garantit.

Related Post

x Close

Segueix