[ARA MATEIX] Alarma a Reus per la presència d’un gran nombre d’agents de la policia espanyola

Els integrants del cos de seguretat Estatal podrien allotjar-se a l’Hotel Gaudí.

Segons informa delcamp.cat des de primera hora de la tarda d’aquest dimarts, 12 de setembre, corren unes imatges que mostren que s’ha multiplicat la presència policial a Reus. Diverses furgonetes de la policia espanyola han aparcat a la caserna de la Guàrdia Civil.
Les fotografies han provocat certa expectació, tenint en compte que es tractaria d’un operatiu emmarcat en posar punt final al referèndum català. De fet, segons ha pogut saber ReusDiari.cat, una quarantena d’agents han baixat de mitja desena de furgonetes i han entrat a l’Hotel Gaudí, on s’allotjarien. Alguns testimonis han vist com els homes han tornat a sortir sense uniforme.

1 thought on “[ARA MATEIX] Alarma a Reus per la presència d’un gran nombre d’agents de la policia espanyola”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.