Press "Enter" to skip to content

La ‘caverna’ surt en defensa de Padilla: “La bandera de l’Àguila va portar la democràcia” i Rufián fa esclatar Twitter

El lluïment de la bandera franquista de Juan José Padilla -un equívoc, segons el torero- li ha provocat una allau de crítiques, però també suports. És el cas de l’articulista d’ABC, Hermann Tertsch, a qui potser li hagi dolgut més la crítica de Gabriel Rufián. El diputat d’ERC demanava a Twitter “una estona per parlar d’això mentre et diuen que els colpistes són els catalans” i el periodista no va trigar a saltar, al·legant que “la bandera de l’àguila va portar la democràcia”

Tertsch estava indignat pel tuit de Rufián perquè els independentistes “munten un cop d’Estat, violen totes les lleis i diuen que pitjor és que un torero passegi amb una bandera”.

x Close

Segueix