Sor Lucía Caram fa esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre el Referèndum

Sor Lucía Caram ha manifestat la seva voluntat de votar al referèndum que tindrà lloc el pròxim 1 d’octubre.Tal com informa ‘El Nacional’, la monja ho ha deixat clar a través de les seves xarxes socials on a escrit: «votar és un dret dels països democràtics, votar en democràcia és normal». A la imatge que acompanyava a aquestes paraules, apareix la mateixa sor Lucía exercint el seu dret a vot, mentre deixava anar la seva papereta a una urna. Probablement la instantània es correspongui al 27-S, ja que pot veure’s l’interventor de JxSí acompanyant-la.

3 thoughts on “Sor Lucía Caram fa esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre el Referèndum”

  1. Mujer O monja, que mas da. Tot somos libres de opinar y de votar. Las leyes se deben a la gente y no al revés. Deben evolucionar con la societat, ¡no puede ser inamovibles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.